Grad Vrbovsko – www.vrbovsko.hr header image 5

Vijećnici kandidacijske liste grupe birača

Godišnje financijsko izvješće za 2017. godinu


 Obavijest o donacijama:

  •  Vijećnici Grada Vrbovskog izabrani sa kandidacijske liste grupe birača – nositelja Dražena Mufić, a to su Jasna Božić, Nedeljko Nikolić, Davor Tkalčević, Marija Jančan, Davorka Valerija Vinski, Boris Gudac, Denis Barković, Maja Žuteg, Ranko Vuković i Mirjana Dokmanović u periodu od 01.07.2017.-31.12.2017. godine nisu primili donacije od fizičkih i pravnih osoba.

 

Boris Gudac


Maja Žuteg


Marija Jančan


Jasna Božić


Davor Tkalčević


Nedeljko Nikolić


Denis Barković


Ranko Vuković


Mirjana Dokmanović


Davorka Valerija Vinski


 


Obavijest o donacijama:

  •  Vijećnici Grada Vrbovskog izabrani sa kandidacijske liste grupe birača – nositelja Dražena Mufić, a to su Jasna Božić, Nedeljko Nikolić, Davor Tkalčević, Marija Jančan,  Boris Gudac, Davorka Valerija Vinski, Denis Barković, Maja Žuteg, Ranko Vuković i Mirjana Dokmanović u periodu od 01.01.2017.-30.06.2017. godine nisu primili donacije od fizičkih i pravnih osoba.

Obavijest o donacijama:

  •  Vijećnici Grada Vrbovskog izabrani sa kandidacijske liste grupe birača – nositelja Dražena Mufić, a to su Jasna Božić, Marija Jančan, Nikola Mamula, Boris Gudac,Davor Tkalčević, Nedeljko Nikolić i Davorka Valerija Vinski, u periodu od 01.07.2016.-31.12.2016. godine nisu primili donacije od fizičkih i pravnih osoba.

Godišnje financijsko izvješće  za 2016. godinu


Boris Gudac


 
Nikola Mamula


 
Marija Jančan


 
Jasna Božić


 
Davor Tkalčević


 
Nedeljko Nikolić


 
Davorka Valerija Vinski


 

arhiva


 

 

Save

Save