Grad Vrbovsko – www.vrbovsko.hr header image 3

Važni događaji

Teniska škola Vrbovsko - održano natjecanje 22.06.2017. godine

Polaznici teniske škole u gradu Vrbovskom, redovito svih godina dolaze na teniske treninge, te pohode turnirska natjecanja gdje ostvaruju  teniske nagrade za svoj rad i tenisko znanje. I ove 2017. godine polaznici teniske škole odlaze na natjecanja u Karlovac i Ogulin, te bilježe značajne rezultate (plasman među najbolje na natjecanjima). Tako su i djeca tenisači iz Vrbovskog bili domaćin jednom takvom
natjecanju, koje je održano dana 22.06.2017. godine, a na kojem je sudjelovalo dvadesetero djece natjecatelja. Na navedenom natjecanju najuspiješniji su bili tenisači iz Vrbovskog, koji su se mogli pohvaliti novoizgrađenim objektom kojega će uskoro moći i koristiti. I ovim putem rukovodstvo TK “Vrbovsko” Vrbovsko izražava zadovoljstvo što je grad Vrbovsko prepoznao važnost izgradnje navedenoga objekta koji će imati svu potrebnu infrastrukturu za bavljenje teniskim športom. Iz navedenoga razloga se rukovodstvo teniskog kluba od srca zahvaljuje.

 

GALERIJA SLIKA:


Teniska škola Vrbovsko - održano natjecanje 22.06.2017. godine

Proslava 80 obljetnice postojanja DVD Blaževci

Jučer je u Blaževcima održana svečanost i proslava povodom 80 obljetnice postojanja DVD Blaževci. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Dražen Mufić koji im je čestitao na obljetnici te naglasio kako zajedno sa svojim suradnicima puno radi na unapređenju vatrogastva na području Grada Vrbovskog i kako će se i dalje raditi na tome! Predstavnici DVD-a Blaževci uručili su gradonačelniku zahvalnicu za doprinos Grada Vrbovskog razvoju vatrogastva!

 

GALERIJA SLIKA:


Proslava 80 obljetnice postojanja DVD Blaževci 24. lipnja 2017. godine

Obilježavanje Dana državnosti

Polaganjem vijenca, paljenjem svijeća te minutom šutnje odana je počast hrvatskim braniteljima na spomeniku poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata a povodom Dana državnosti koji već tradicionalno slavimo 25.lipnja!
Na odavanju počasti bili su gradonačelnik Dražen Mufić te njegov zamjenik Borivoj Dokmanović, zamjenica gradonačelnika iz reda srpske nac. manjine Anđelka Mamula, predsjednica Gradskog vijeća Jasna Božić, predstavnici PP Vrbovsko kao i predstavnici HVIDRE Gorski kotar!

 

GALERIJA SLIKA:


Dan državnosti 25. lipnja 2017 godine

ŽUPANIJSKA PANORAMA - VRBOVSKO- 08.06.2017. GODINE

HRTi ŽUPANIJSKA PANORAMA - RIJEKA, PULA 08.06.2017. VRBOVSKO web

Članak Novog lista 06.06.2017. godine - Lokalni izbori 2017. godine

Starije objave

 


arhiva