Grad Vrbovsko – www.vrbovsko.hr header image 4

Aktualnosti


Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22.obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja

4.8.2017.

Svim braniteljima sa područja Grada Vrbovskog, članovima njihovih obitelji te svim stanovnicima Grada gradonačelnik Dražen Mufić sa svojim suradnicima upućuje čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22.obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja sa željom da čuvamo uspomenu na sve hrvatske branitelje, invalide Domovinskog rata i članove obitelji poginulih i ranjenih branitelja čija je žrtva temelj naše Domovine i naše državnosti.

Povodom ovih blagdana gradonačelnik i suradnici će u subotu, 05. kolovoza u 09,30 sati zajedno sa članovima obitelji poginulih branitelja, predstavnicima braniteljskih udruga i predstavnicima PP Vrbovsko odati počast poginulim braniteljima polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred spomenika hrvatskim braniteljima na gradskom groblju “Krš” u Vrbovskom te prethodno Svetom misom koja će se održati u 08,00 sati u crkvi Sv. Ivana Nepomuka. Pozivamo sve građane da se pridruže polaganju vijenca i Svetoj misi.